Despre noi

ACAGO Logistics este o companie privata romaneasca, licentiata ca o casa de expeditii, care ofera o gama larga de servicii logistice, de transport de marfa in regim intern si international, dar si servicii de depozitare.

Cele sapte hub-uri din tara ce urmeaza a fi operationale in scurt timp si a caror amplasamente sunt strategic plasate in proximitatea zonelor de granita, ne ajuta sa oferim conditiile optime de maximizare a eficientei lantului de aprovizionare cu solutii logistice si de depozitare complete.

Serviciile noastre de transport si suport profesionist garanteaza maximizarea eficentizarii lanturilor de aprovizionare prin costuri reduse, rapiditate a transporturilor in regim de dubla asigurare si urmarire in timp real a traseului parcurs de marfa clientilor, de la punctul de ridicare pana la destinatia finala.

despre-acago-logistics-servicii

IDENTITATE SI MANAGEMENT
MISIUNE SI VALORI

Identitate

Prin planurile ambitioase si investitiile in realizarea unei retele de hub-uri la nivel national si international, ACAGO Logistics isi propune sa se remarce pe piata extrem de concurentiala din domeniul logisticii prin servicii de calitate, deschiderea fata de partenerii de business si prin curajul de a face lucrurile altfel.


Misiune

Misiunea ACAGO Logistics este de a organiza si furniza clientilor nostrii servicii de depozitare si de transport national si international, in regim rutier, feroviar, maritim & fluvial, aerian si combinat, mentinand o focusare continua pe profesionalism si respectarea celor mai inalte standarde de calitate a serviciilor. Orientati spre a investi in dezvoltarea companiei, imbunatatirea si completarea paletei de servicii prestate, urmarim identificarea solutiilor de transport avand in vedere crearea unui viitor sustenabil.

Valori

SERIOZITATE - Colectivul nostru profesionist trateaza fiecare client cu același respect și considerație.
PROMPTITUDINE - Raspunsurile si serviciile noastre vor respecta nevoia dumneavoastra pentru solutii rapide deoarece știm că timpul este cea mai importanta resursa.
FLEEXIBILITATE - Reprezentantii nostri vor fi in contact permanent cu dumneavoastra atat pentru stabilirea preturilor cat si in privinta identificarii celor mai bune conditii de realizare a serviciilor prestate.

Management

Vasile SANDU - Director General (CEO)
Petronela SANDU – Director Financiar (CFO)
Silviu GABOR - Director Logistica